Siste nytt fra Psykologsenteret

Siste nytt fra Psykologsenteret

Nye ansatte:
Vi har gleden av å ønske flere nye ansatte velkommen.

Julie Jakobsen er psykolog, utdannet ved Norges arktiske universitet (UiT). Julie startet hos oss medio juni og skal være her på dagtid.

Ingrid J. T. Skaar er psykolog, utdannet ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Ingrid starter fast hos oss i august og skal jobbe på dagtid.

Susanne Røst er psykolog, utdannet ved Norges arktiske universitet (UiT). Susanne startet i jobb hos oss medio juni og vil jobbe på dagtid.

Ida Kristine Meling er psykologspesialist, med spesialisering innenfor Barne- og Ungdomspsykologi. Hun har tidligere vært ansatt hos Psykologsenteret og vi er svært fornøyde med at hun nå har valgt å komme tilbake til oss. Ida Kristine jobber primært på kveldstid.

Vi er glade for at vi har fått på plass flere dyktige og engasjerte psykologer, og setter pris på at de har valgt å bli en del av teamet vårt.

Spesialisering:
Vi gratulerer Miriam Ryssdal med fullført spesialistutdanning. Miriam er nå psykologspesialist, med spesialisering innenfor Barne- og Ungdomspsykologi.

God sommer
Kalenderen viser slutten av juni, og det nærmere seg ferietid. På Psykologsenteret vil det være noe redusert aktivitet i perioden juli og august, grunnet ferieavvikling.
Vi ønsker alle en riktig god sommer!